dinsdag 10 september 2013

Hello there!

Dit is 'm dan! Mijn eigen blog, een idee waar ik al een tijdje op zat te broeden. 

Om te beginnen zal ik mezelf eventjes voorstellen. Ik ben Yasmin, 21 jaar oud, heb een diploma behaald als Schoonheidsspecialiste en werk in de verkoop. Één van de dingen waar ik me héél graag mee bezighoudt, of waar ik zowat verslaafd aan ben, call it what you want, is beauty producten uitzoeken en uitproberen. Zowel make-up, gezicht en lichaamsverzorging, nagelprulletjes, parfums en alles wat je kan bedenken dat er zo'n beetje mee te maken heeft. 
En dat is dan ook wat jullie hier op mijn blog kunnen verwachten. Jullie zullen hier shoplogs, reviews, nieuwtjes en alles wat in me opkomt wat te maken heeft met beauty kunnen lezen. De meeste van de producten die ik test zijn goed betaalbaar, want net zoals veel jonge meisjes en vrouwen heb ik geen eindeloos budget om in parfumeries te gaan opmaken, maar de meeste dingen hoeven niet duur te zijn om goed of leuk te zijn. 
 Ik zal mijn uiterste best doen om mijn reviews en dergelijke zo volledig en duidelijk mogelijk te maken zodat jullie er zeker wat aan hebben. Maar uiteraard lees ik zelf ook heel graag reviews en nieuwtjes, dus aarzel zeker niet om een comment na te laten als jullie ook dezelfde of gelijkaardige producten hebben uitgetest, of als jullie een nieuwtje voor me hebben!


<a href="http://www.bloglovin.com/blog/11216257/?claim=qwfqfsnhx6x">Follow my blog with Bloglovin</a>

Geen opmerkingen: